На Хмельниччині впродовж доби правоохоронці затримали зловмисника,який пограбував неповнолітнього студента

На Хмельниччині впродовж доби правоохоронці затримали зловмисника,який пограбував неповнолітнього студента

20.03.15 13:04 0 541
До Кам'янець-Подільського міського відділу міліції звернувся 17-річний студент із заявою про те, що його жорстоко побили і відібрали ноутбук.

Близько 22-ї години потерпілий повертався з парку, де відпочивав з друзями. Тишу вулиці порушили швидкі кроки позаду. Юнак повернувся і одразу отримав сильний удар у груди. Не втримавшись на ногах, впав та отримав ще один удар — кулаком в обличчя. Кривдник вирвав з рук побитого сумку з ноутбуком та втік.

— За добу працівники кримінальної міліції у справах дітей встановили особу грабіжника, — розповідає начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Зловмисником виявився 18-річний житель району, раніше судимий за злочини майнового характеру. Молодик зізнався у вчиненому злочині. Щоправда, ноутбук встиг продати знайомому за тисячу гривень, хоча реальна його вартість складає 6 тисяч. Наші працівники уже його вилучили та повернули власникові.

Суд обрав грабіжнику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому уже повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ