В Закарпатській області мукачівські правоохоронці провели профілактичну зустріч у школі

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці провели профілактичну зустріч у школі

20.03.15 16:19 0 624
Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції Олександр Корчнявий зустрівся з батьками учнів Мукачівської спеціалізованої школи №16. Правоохоронець наголосив, що спільна мета дорослих - не допустити того, щоб дитина стала на хибний шлях, вберегти її від негативних явищ сучасного життя.

Правоохоронці Мукачева завітали на батьківські збори, щоб ближче поспілкуватися з батьківським активом школи.

Олександр Корчнявий рекомендував батькам більше цікавитися, де і з ким їхні діти проводять свій час, придивлятися до їх поведінки, завжди бути в курсі їх справ і проблем. Це дасть змогу уникнути небезпечних «сюрпризів»: втеч дітей з дому, дружби з «поганою» компанією, що може закінчитися залученням підлітка до злочинної діяльності.

все більше підлітків, намагаючись довести свою дорослість та самостійність, починають вживати спиртні напої, палити. Тому важливо проводити з дітьми роз'яснювальні бесіди про негативний вплив паління, алкогольних напоїв, наркотиків на молодий організм.

Не оминув міліціонер і таке негативне явище, як насилля у родинах. Правоохоронець закликав батьків не боятися повідомляти про такі факти до міліції.

Наостанок оперуповноважений звернувся до педагогічного колективу з проханням завжди бути уважними та придивлятись до змін у поведінці учня, розпитувати про відносини в сім'ї, частіше спілкуватись з батьками. А про будь-які підозри краще відразу повідомити до міліції.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині пенсіонер ...

КОМЕНТАРІ