В Закарпатській області мукачівські рятувальники навістили родину тимчасово переміщених осіб

В Закарпатській області мукачівські рятувальники навістили родину тимчасово переміщених осіб

20.03.15 12:20 0 586
19 березня, працівники оперативно-рятувальної служби Закарпаття відвідали родину тимчасово переміщених осіб, котра знайшла прихисток у місті Мукачево. Рятувальники перевірили соціально-побутові умови в яких мешкають переміщені особи та психолог служби надав їм психологічну допомогу.

Мати з донькою та трирічною онучкою Христинкою, тікаючи з рідного села Гранітне, що на Донеччині, прибули на Закарпаття із зони проведення антитерористичної операції ще в грудні 2014 року. Тут їх поселили у гуртожитку Мукачівського професійного аграрного ліцею імені Данканича, де мешкають вони і зараз.

Додому родина поки не збирається, адже через жахіття війни, люди просто бояться повертатись до рідної домівки. За їх словами, влаштувались вони доволі не погано: бабуся опановує навики швачки, а маленька Христинка ходить до місцевого дитячого садочку.

Співробітники служби порятунку розпитали в родини про їх нове життя на закарпатській землі та поцікавилися чи потребують вони якоїсь допомоги від рятувальників. Жіночки подякували за гостинність та виказали своє сподівання на швидке завершення військового конфлікту в рідному краї.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ