Свято мистецтва Луцької музичної школи № 2

Свято мистецтва Луцької музичної школи № 2

20.03.15 09:55 0 691
Відбувся традиційний щорічний творчий звіт Луцької музичної школи №2, який вчергове підтвердив те, що школа є невичерпним джерелом дитячої творчості, таланту і натхнення, де вихованці долучаються до високого мистецтва, розвивають власний світогляд та естетичний смак.

Свято мистецтва, що подарували лучанам юні музиканти та їхні викладачі, відбулось на високому професійному рівні. Це результат великої кропіткої роботи колективу школи.

На звітний концерт завітали не тільки батьки, родичі учнів, а й цінителі високого мистецтва. Понад три години зі сцени Палацу культури міста Луцька лунала музика у виконанні кращих учнівських та викладацьких колективів школи, а також окремих виконавців, багато з яких є переможцями міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів. Слухачам було представлено розмаїття жанрів - від класики до сучасної музики, звучали твори українських композиторів та народна музика. Один за одним змінювалалися концертні номери, але естетичне задоволення тільки наростало. Адже на сцену виходили найкращі. Кожен виступ мав у собі заряд позитивної енергії та добра.

Розпочався звіт виступом симфонічного оркестру під керівництвом директора школи Ігоря Павлика. Щирими оплесками глядачі зустрічали ансамблі скрипалів молодших та старших класів (керівники Лідія Шмарук, Віра Малоярова), ансамбль бандуристів (керівники Марина Бикирюк та Діана Рудецька), інструментальний ансамбль (керівник Тетяна Рощук), ансамбль народної музики “Жарт” (керівник Віталій Барчук), фольклорний гурт “Волинські забавлянки” (керівники Оксана Годлевська та Віталій Барчук), хорові колективи молодших і старших класів (керівники Інна Пілат, Дарія Повстанська), колектив хорового відділу “Фантазія” (керівник Анна Матрахова). Присутні мали можливість почути виступ духового оркестру під керівництвом заслуженого працівника культури України Анатолія Вихованця, оркестру народних інструментів, який очолює Ольга Танечник, камерний оркестр “ConMoto”, керівник Олександр Хомик. Високий рівень продемонстрували виконавці на музичних інструментах, солісти-вокалісти.

Окремі концертні номери були присвячені пам'яті Героїв Небесної сотні та воїнів АТО.

Яскравим завершенням концерту стала “Пісня про Україну” О.Морозова та В.Крищенка у виконанні хору старших класів та духового оркестру школи. Справжньою щирою вдячністю для всіх учасників концерту були бурхливі оплески глядачів.

Подякував учасникам концерту і перший заступник міського голови Святослав Кравчук, який вручив колективу школи Подяку міського голови та сертифікат на суму 8 тис. грн для придбання оргтехніки. Начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів також висловила вдячність викладачам, учням школи, батькам, побажала нових творчих досягнень, добра і миру.

Управління культури міської ради (723426, 722756, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Бійка в центрі міста Рівне ...

КОМЕНТАРІ