В Луцьку ще один будинок передадуть на баланс ОСББ

В Луцьку ще один будинок передадуть на баланс ОСББ

20.03.15 09:01 0 573
Напередодні чергової 72-ї сесії міської ради депутати продовжують працювати у складі постійних комісій. на засідання зібралися члени комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Василь Гриб, Рустам Дячук та Роман Бондарук.

Заступник начальника департаменту ЖКГ Надія Коленда поінформувала присутніх, що мешканці багатоквартирного житлового будинку на вулиці Коперніка, 41 створили ОСББ. Нині вони уже оформили всю необхідну документацію і виявили бажання обслуговувати свій будинок. Надія Коленда зазначила, що на розгляд членів комісії представлений проект рішення, яким пропонується передати цей житловий будинок з балансу ЖКП №3 на баланс об'єднання співвласників багатоквартирного будинку “КОПЕРНІКА 41”.

Крім того, обранці громади підтримали проект рішення про внесення змін до Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища м. Луцька на 2010-2015 роки. Начальник відділу екології Анатолій Гламазда поінформував присутніх про основні зміни, які пропонується внести у документ. За його словами, необхідно передбачити кошти на будівництво притулку для бездомних тварин на вул. Мамсурова. Він наголосив, що на державному рівні є підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України.

Розглянули члени постійної комісії й питання “Про надання дозволу на відчуження основних засобів КП “Луцькмістобуд”. Керівник підприємства Андрій Маруняк зауважив, що нині триває процедура ліквідації. Основні засоби передано на баланс виконавчого комітету. Нині ж він просить депутатів надати дозвіл на продаж спеціального принтера та електронної рулетки. Андрій Маруняк наголосив, що ці речі є спецобладнанням і їх передавати на баланс виконкому недоцільно, адже жоден структурний підрозділ не має потреби у ньому.

Члени постійної комісії вирішили рекомендувати депутатам підтримати відповідний проект рішення та надати дозвіл на реалізацію цього майна.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ