Відкрито лінію з розливу горілки ТМ «Волинська» та «Поліська» Луцького місця провадження діяльності ДП «Укрспирт»

Відкрито лінію з розливу горілки ТМ «Волинська» та «Поліська» Луцького місця провадження діяльності ДП «Укрспирт»

20.03.15 10:46 0 595
На відкритті лінії з розливу горілки ТМ «Волинська» та «Поліська» Луцького місця провадження діяльності ДП «Укрспирт» побували голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, Луцький міський голова Микола Романюк, директор департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Юрій Горбенко.

Керівник підприємства Денис Шмаров поінформував присутніх про діяльність підприємства, що відновило роботу. Зараз тут працює 155 осіб, середня заробітна плата становить приблизно три тисячі. Продукція підприємства високої якості, а тому її будуть експортувати до Сербії, Німеччини. Також вирішується питання з відкриття фірмового магазину на вулиці Ковельський.

Представники влади запевнили колектив Луцького місця провадження діяльності ДП «Укрспирт», що будуть сприяти реалізації луцької горілки, адже тепер акцизний податок, від реалізації горілчаних виробів, надходитиме до місцевого бюджету.

Міський голова Микола Романюк акцентував на важливості роботи спирткомбінату, який завжди був гордістю нашого міста. За його словами, цього року від акцизного збору місто очікує 60 мільйонів гривень. Тож влада сприятиме, щоб луцька горілка завжди була на полицях магазинів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ