У Житомирі міліція затримала молодика з амфетаміном у кишені

У Житомирі міліція затримала молодика з амфетаміном у кишені

20.03.15 10:10 0 590
Вилучений білий порошок житомирянин виготовив самостійно. У рамках досудового розслідування правоохоронці перевіряють молодика на причетність до розповсюдження сильнодіючого психотропу.

17 березня на одній з вулиць м. Житомира оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків (ВБНОН) УМВС затримали 29-річного місцевого жителя. Під час поверхневого огляду у кишені його куртки виявили паперовий згорток з білим порошком вагою у 10 грамів. За попередніми висновками експертів, це амфетамін.

Належність вилученої речовини до наркотичних засобів підтвердив і сам затриманий чоловік.

За його словами, психостимулятор він виготовляв самотужки. Недоступні для загалу компоненти купував через мережу Інтернет, інше – в магазинах і аптеках. Безпосереднім виготовленням займався у випадкових місцях, останній раз, наприклад, на одному з місцевих смітників. Каже, що частину вживав сам, іншу зберігав для продажу. За 1 грам амфетаміну хотів 200 гривень.

У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили специфічні предмети для виготовлення психотропу.

Нині вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Триває кримінальне провадження за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

– В рамках досудового розслідування працівники міліції встановлюють причетність затриманого до розповсюдження психотропного засобу, - коментує в.о. начальника ВБНОН УМВС Житомирщини В'ячеслав Безпрозванний.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Школярі Житомирщини ...
Наступна новина: Про відзначення подякою ...

КОМЕНТАРІ