В Рівному війська оперативного командування „Північ” готові до будь-яких змін обстановки в зоні АТО

В Рівному війська оперативного командування „Північ” готові до будь-яких змін обстановки в зоні АТО

20.03.15 08:42 0 667
Зважаючи на наявність значної кількості особового складу, техніки бойовиків вздовж лінії зіткнення війська оперативного командування "Північ" готові до будь-яких змін обстановки. Для цього проводяться заходи з посилення охорони та оборони блокпостів, опорних пунктів та польових таборів. На будь-який час доби відпрацьовано алгоритм дій, як у складі підрозділів, так і кожного військовослужбовця окремо.

Завдяки підтримці місцевого населення, особливо в зоні ведення антитерористичної операції, бойовий дух особового складу залишається високим. За рік ведення бойових дій бійці навчилися досконало володіти штатною зброєю та військовою технікою, що дає їм незаперечну впевненість у перемозі.

За минулу добу втрат серед особового складу оперативного командування "Північ", який виконує поставлені бойові завдання в зоні відповідальності немає.

На відміну від військовослужбовців Збройних Сил України противник продовжує порушувати режим припинення вогню. Протягом останньої доби бандитськими угрупуваннями здійснено 1 обстріл нашого опорного пункту з напрямку населеного пункту Славяносербськ.

Під час провокації військ оперативного командування "Північ" в черговий раз бойовики використовували стрілецьку зброю. Вогонь у відповідь не відкривався.

Підрозділами протиповітряної оборони оперативного командування "Північ" фіксується здійснення повітряної розвідки противником. Вздовж лінії зіткнення сторін за минулу добу виявлено один проліт ворожого безпілотника.

Прес-центр ОК "Північ"

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі на адресу ...

КОМЕНТАРІ