У Рівненській області працівники ДАІ склали адміністративний протокол на водія — порушника (+фото)

У Рівненській області працівники ДАІ склали адміністративний протокол на водія — порушника (+фото)

20.03.15 11:10 0 642


Працівники ДАІ міста Рівне притягнули до адміністративної відповідальності водія автомобіля «Рено», який порушив ПДР на вулиці Пушкіна міста Рівне

18 березня на сайті «ЧаРівне» був викладений фотофакт порушення вимог Правил дорожнього руху водієм автомобіля, який залишив свій транспортний засіб на тротуарі, чим самим порушив вимоги п. 15.10.б ПДР.

Фото порушника опублікувала у Фейсбуці рівнянка, яка попросила водія допомогти перенести коляску, адже тротуаром рухатися з двома дітьми не було ніякої можливості.

Наразі на водія «Рено», 28-річного Віктора інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 122 КУпАП та винесли постанову у вигляді накладення штрафу 255-ти гривень.

Крім цього, під час перевірки автомобіля «Рено» по відповідних базах Державтоінспекції інспектори ДАІ встановили, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку ДВС по несплаті штрафів за порушення Правил дорожнього руху.

Даний автомобіль доставлений на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів міста Рівне.

Одночасно працівники Державтоінспекції звертаються з проханням до всіх, хто став свідком грубого порушення вимог Правил дорожнього руху, зокрема правил зупинки та стоянки відразу телефонувати на спецлінію «102» або в управління ДАІ УМВС на номер 63-58-21 для відповідного реагування та притягнення порушника до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Михайло Головко: "НБУ ...

КОМЕНТАРІ