Анатолій Сіренко: За безпеку дітей відповідальні ми всі

Анатолій Сіренко: За безпеку дітей відповідальні ми всі

20.03.15 17:18 0 583
Уже з наступного тижня на вулицях населених пунктів значно побільшає юних учасників дорожнього руху. Звільненні від шкільних занять, діти максимум часу будуть проводити на вулиці, тож водіям слід бути більш обережними, а батькам пам’ятати про необхідність нагадувати діткам про правила поведінки на дорозі.

«ДАІ зі свого боку постійно проводить відповідну роботу аби убезпечити юних учасників дорожнього руху від неприємностей на дорозі», - зазначає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, «Однак варто пам’ятати – безпека дітей залежить від кожного з нас, тож долучитися до цієї важливої справи варто всім без виключення».

Напередодні шкільних канікул працівники ДАІ проводять лекції та тематичні уроки, нагадують малюкам ази дорожньої абетки та необхідність використання світлоповертаючих елементів. Крім того, під час весняного відпочинку правоохоронці посилять контроль за перевезенням організованих груп дітей, адже частина юних учасників дорожнього руху відправиться на екскурсії до мальовничих містечок нашої країни.

У цей період водіям потрібно бути особливо уважними при проїзді місць відпочинку, парків, житлової зони. Пам’ятайте – забавившись, дитина часто стає неуважною, а її поведінка часом буває не передбачуваною.

ДАІ також радить батькам не забувати: найкращий спосіб навчити дітей безпечній поведінці на дорозі, це – власний приклад. Малеча часто копіює поведінку дорослих, тож чим ретельніше ви будете дотримуватися правил дорожнього руху, тим менше буде приводів для хвилювання за власну дитину.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іван Крисак: «Працівники ...
Наступна новина: Волинянка викрала у ...

КОМЕНТАРІ