В Житомирі правоохоронці викрили групу наркозбувачів

В Житомирі правоохоронці викрили групу наркозбувачів

20.03.15 17:01 0 654
19 березня працівники ЛВ на станції Житомир затримали двох чоловіків, які займалися збутом наркотиків.

Після отримання інформації про незаконний продаж нарковмісних речовин, під контролем оперативних працівників міліції було проведено ряд закупок наркотиків. Остання відбулась близько опівночі. Вартість оборудки склала 500 гривень. Саме таку суму запросив продавець за 5 мг шприц з опієм.

Таким чином для документування незаконної діяльності міліціонери 10 раз закупили нарковмісну речовину у двох жителів житомирян.

У одного з правопорушників лише в 2013 році закінчився термін умовного покарання за скоєний злочин подібного характеру.

Слідчим лінійного відділу на станції Житомир відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, вчинених за попередньою змовою групою осіб).

Як повідомив начальник слідчого відділу ЛВ на станції Житомир – Володимир Сокирко: «Жителі Житомира 32 і 49 років затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. ми звертаємося з клопотанням в суд про обрання запобіжних заходів щодо тримання під вартою правопорушників, також розглядається питання арешту їхнього майна».

СЗГ Управління МВС України

на Південно-Західній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ