На Хмельниччині діти переселенців намалювали безпечне місто

На Хмельниччині діти переселенців намалювали безпечне місто

20.03.15 13:19 0 699
Конкурс малюнку під назвою «Безпечне місто. Міліція очима дітей» серед дітей переселенців організували працівники Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції спільно з громадськими активістами.

На у Кам`янці-Подільському проживає 79 сімей з дітьми, які є вимушеними переселенцями із зони проведення антитерористичної операції та окупованого Криму. Місцева влада, соціальні служби, волонтери та правоохоронці об'єднали зусилля, аби усі вони почувалися безпечно у новій домівці. Особлива увага в роботі приділяється дітям.

— На початку березня серед дітей переселенців було організовано конкурс малюнку на тему «Безпечне місто. Міліція очима дітей», — зазначає начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Організаційну частину заходу забезпечили керівник об'єднання громадських організацій «Центр допомоги переселенцям» Інга Потапова та очільниця Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Юлія Побережна.

Діти із задоволенням взяли участь у конкурсі та показали на своїх малюнках, якою, на їхню думку, повинна бути міліція. Усі учасники конкурсу отримали від правоохоронців солодощі, а переможці — іграшки та інші приємні подарунки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині з 23 березня ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ