Чернігів: Приєднаймося до Всесвітньої кампанії Години Землі - 28 березня

Чернігів: Приєднаймося до Всесвітньої кампанії Години Землі - 28 березня

20.03.15 11:40 0 570
28 березня 2015 року о 20.30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину - Годину Землі.

Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі - Всесвітнього фонду природи (WWF) як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця акція поширилася світом, у якій взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

У 2014 році Година Землі перетворилася у найбільший у світі природоохоронний рух. До акції приєдналися більше 7000 міст у 162 країнах по всьому світі. Серед тих, хто підтримав подію, були мери міст: Гонконг, Pio-де-Жанейро, Париж та багато інших через вимкнення у місті приладів освітлення, також вимкнення світла на видатних пам'ятниках та будівлях міста. В Україні до кампанії долучилися більше 55 міст та містечок, серед яких: Київ, Одеса, Львів, Чернігів та ін.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання pecypciв задля подолання екологічних проблем i досягнення гармонії з природою.

Акцію підтримує Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 20 березня буде ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ