У Рівненській області рятувальники провели навчання у багатоповерхівці

У Рівненській області рятувальники провели навчання у багатоповерхівці

20.03.15 10:54 0 617
19 березня рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання по ліквідації пожеж та рятуванню потерпілих з багатоповерхівок у п’ятиповерховому житловому будинку, розташованому у м. Сарни по вул. Технічна.

За тактичним задумом пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі. Мешканці будинку зустріли вогнеборців, вказали на місце виникнення умовної пожежі та зазначили, що там ще перебуває потерпілий, який отримав отруєння внаслідок дії чадного газу.

Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС пожежу вдалося оперативно локалізувати та ліквідувати. А потерпілого безпечно евакуювати із непридатного для дихання середовища та передати працівникам екстреної медичної допомоги. Загалом, до гасіння умовної пожежі було залучено 2 спецавтомобілі ДСНС України, 1 автомобіль швидкої допомоги та 10 чоловік особового складу.

Навчання проводились з метою ефективного використання пожежно-технічного та пристосованого обладнання, швидкого реагування на зміни обстановки, відпрацювання взаємодії з працівниками підприємства, вдосконалення навик з гасіння пожеж в будівлях підвищеної поверховості.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Медаллю Малої Академії ...

КОМЕНТАРІ