Рівненщина: профілактично-роз’яснювальна робота рятувальників у складі «мобільного соціального офісу» триває

Рівненщина: профілактично-роз’яснювальна робота рятувальників у складі «мобільного соціального офісу» триває

20.03.15 15:06 0 587
18 березня на території Малівської сільської ради Демидівського району відбувся виїзд «мобільного соціального офісу» за участю рятувальників державного пожежно-рятувального посту №1 ГУ ДСНС України у Рівненській області, спеціалістів районного центру зайнятості, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, пенсійного фонду.

Співробітники Держслужби з НС з працівниками сільської ради та усіма відвідувачами «мобільного соціального офісу» провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо дотримання протипожежних вимог у весняно – літній період, доведено порядок дій в разі виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій, при сигналі «Увага всім!», при загрозі терористичних актів, при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Окрему увагу було приділено питанню спалювання сухої трави та рослинності, доведено інформацію про адміністративну відповідальність за вказані правопорушення.

Також рятувальники надали практичну допомогу в організації проведення навчання населення правилам пожежної безпеки виконавчому комітету Малівської сільської ради для покращення роботи у даному напрямку, та роздали застережливі листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: загинув ...
Наступна новина: У Львові питання державних ...

КОМЕНТАРІ