У Рівному черговий водій-порушник поніс покарання

У Рівному черговий водій-порушник поніс покарання

20.03.15 11:23 0 632
Працівники ДАІ притягнули до адміністративної відповідальності водія автомобіля «Пежо», який порушив ПДР на вулиці Пушкіна в Рівному.

18 березня на одному із рівненських сайтів викладений черговий фотофакт порушення вимог Правил дорожнього руху. Цього разу водій автомобіля «Пежо» залишив свій транспортний засіб на тротуарі, чим самим порушив вимоги п. 15.10 ПДР.

На водія «Пежо», 29-річного Валерія, інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 122 КУпАП та винесли постанову у вигляді накладення штрафу у розмірі 255 гривень.

Однак, водій іномарки був не згідний зі своїм порушення, а складання працівниками ДАІ на нього адміністративного протоколу буде оскаржувати у суді. Як пояснив керманич, зупинка автомобіля була вимушеною у зв'язку з несправністю автомобіля.

Нагадуємо нашим водіям, що відповідно до Правил дорожнього руху в разі вимушеної зупинки автомобіля водій зобов'язаний виставити знак аварійної зупинки та ввімкнути аварійну сигналізацію.

Працівники Державтоінспекції закликають усіх водіїв до неухильного дотримання вимог Правил дорожнього руху та взаємоповаги. Пам'ятайте, що тільки спільними зусиллями нам вдасться навести порядок на вулично-дорожній мережі.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі під колеса ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ