У Рівненській області працевлаштування переселенців залежить від взаєморозуміння підприємців і служби зайнятості

У Рівненській області працевлаштування переселенців залежить від взаєморозуміння підприємців і служби зайнятості

20.03.15 14:36 0 576
Засідання «круглого столу» з фізичними особами – підприємцями відбулося 16 березня в Рокитнівському районному центрі зайнятості. Головна тема – активізація співпраці у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб

Рокитнівський районний центр зайнятості активно долучився до надання допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. Нині послугами служби зайнятості користуються 23 особи, 4 працевлаштовані. Одним із шляхів працевлаштування внутрішньо переміщених осіб є активна співпраця відділу взаємодії з роботодавцями з фізичними особами – підприємцями району.

На засіданні «круглого столу» зустрілися із спеціалістами центру зайнятості підприємці: В.Сорока, Л.Богданець, Л.Терещук. Переконливі слова директора центру зайнятості Олени Боюки і аргументована розповідь про ситуацію з безробітними начальника відділу Галини Пахнюк допомогли досягнути повного порозуміння учасників заходу.

Підприємець В.Сорока перейнявся життєвою ситуацією безробітної Тетяни Огілевич із міста Золоте Луганської області і прийняв на роботу прибиральницею. Тетяна Огілевич – дуже приємна і світла людина. Вона багато років працювала на землі в своєму господарстві, але покинула все, зібрала за ніч речі і разом із чоловіком і сином приїхала в поліський край до рідні в селище Томашгород. Але життя триває. Жінка це добре розуміє і задоволена, що буде працювати прибиральницею у кафе. Буде робота, новий колектив і нова сторінка в книзі життя, сповнена спокою мирного неба та співу весняних пташок.

Загалом, учасники «круглого столу» висловили загальне бачення шляхів вирішення проблеми працевлаштування внутрішньо переміщених осіб і постановили об'єднувати всі зусилля в наданні адресної допомоги.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Волинська область: у ...

КОМЕНТАРІ