На Вінничині під час сварки батько наніс ножове поранення сину

На Вінничині під час сварки батько наніс ножове поранення сину

21.03.15 10:38 0 561
Ножове поранення отримав 22-річний житель Липовецького району під час сварки з батьком. Обидва чоловіки знаходилися в стані алкогольного сп'яніння. Причини конфлікту з'ясовують слідчі.

19 березня до міліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні, що каретою швидкої допомоги доставлено сп'янілого чоловіка з ножовим пораненням стегна.

За словами начальника липовецької міліції Василя Фіногенова, слідчо-оперативною групою встановлено, що потерпілий отримав тілесне ушкодження за місцем проживання під час сварки з батьком. З'ясувалося, що обидва чоловіки повернулися додому напідпитку, і між ними виникла бійка на побутовому грунті. Син вдарив батька по обличчю. У відповідь отримав удар ножем в ногу.

Свідком бійки стала бабуся пораненого. Вона викликала лікарів. Зараз потерпілий знаходиться у лікарні. Загрози його життю немає.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує до 3-х років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ