На Волині міліція викрила підпільний пункт прийому металобрухту

На Волині міліція викрила підпільний пункт прийому металобрухту

21.03.15 17:03 0 620
Чоловік облаштував збір металу в одному з гаражів на території колишнього колгоспу у селищі Іваничі. Жодних документів на таку діяльність у нього не було. Під час обшуку правоохоронці вилучили близько двох тонн брухту.

Заробити на життя волинянин вирішив, скуповуючи металобрухт за нижчими цінами та перепродуючи за вищими. Звісно, про отримання необхідних дозволів чоловік навіть не думав. Тож незаконний пункт прийому облаштував у гаражі на території колишнього колгоспу.

– Волинянин, використовуючи спеціальну механічну вагу, організував незаконний пункт прийому та схову брухту чорних металів, які в подальшому перепродавав за вищими цінами, – повідомив начальник Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області Олексій Глущук. – У ході проведення обшуку із гаражного приміщення міліціонери вилучили майже дві тонни металобрухту.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи від ста до двохсот годин.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами іваничівського РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Головний міліціонер ...

КОМЕНТАРІ