У Житомирі правоохоронці затримали крадія

У Житомирі правоохоронці затримали крадія

21.03.15 16:59 0 623
Працівники міліції встановили, що металевий бойлер з двору жителя обласного центру викрав місцевий житель.

До Житомирського МВ УМВС звернувся 58-річний житель обласного центру із заявою про викрадення з його подвір'я металевого бойлера вартістю 2 тис. гривень. За словами заявника, пристрій зник буквально за годину, коли був залишений без нагляду.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 39-річний житель обласного центру. За фактом крадіжки триває розслідування.

Шановні громадяни! Міліційні зведення часто фіксують крадіжки металу найрізноманітнішого спектру. Крадії не гребують нічим, цуплячи посуд, дроти ліній радіомовлення, електропередач та телефонні кабелі, сільськогосподарський реманент, аби потім здати ці речі до пунктів прийому металобрухту.

Працівники міліції постійно проводять спеціальні заходи, спрямовані, на розкриття названих крадіжок та виявлення існуючих підпільних пунктів прийому металобрухту.

Слід пам'ятати, що обидва діяння – незаконне заволодіння чужим майном і порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом визнаються як кримінальні правопорушення, за вчинення яких передбачена відповідальність згідно з чинним Кримінальним кодексом України.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: На Волині міліція викрила ...

КОМЕНТАРІ