В Житомирській області вогнеборці двічі ліквідовували загоряння у господарчих будівлях

В Житомирській області вогнеборці двічі ліквідовували загоряння у господарчих будівлях

21.03.15 14:35 0 577
Одразу 5 повідомлень про загоряння господарчих будівель надійшло до пожежно-рятувальних частин Житомирщини. Двічі поспіль довелося виїздити на виклики вогнеборцям Лугинського району.

Зокрема, близько 14:00 до вогнеборців смт Лугини надійшло повідомлення про загоряння хліву, що знаходиться безпосередньо в районному центрі. Про це надзвичайників сповістила сусідка, яка першою помітила полум’я. По прибуттю чергового караулу рятувальників, з палаючого приміщення йшов густий дим. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вже о 13:55 займання вдалося локалізувати, а о 14:10 – повністю ліквідувати. Як наслідок, вогонь устиг знищити лише частину покрівлі, а також пошкодити стіни.

Ще одну господарчу будівлю лугинським вогнеборцям вдалося врятувати від знищення у с. Березовий Груд. Як і в попередньому випадку, зазнали руйнування стіни та покрівля приміщення. На розташований неподалік від осередку загоряння будинок, полум’я не перекинулося.

Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь, а також сума завданих збитків і врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Не впевнений,що дискусія ...
Наступна новина: Про правила безпеки на ...

КОМЕНТАРІ