В Закарпатській області за втручання прокуратури Рахівського району поновлено майнові права дитини-інваліда на земельну ділянку

В Закарпатській області за втручання прокуратури Рахівського району поновлено майнові права дитини-інваліда на земельну ділянку

21.03.15 14:13 0 594
20 березня, ухвалою апеляційного суду Закарпатської області повністю задоволено апеляцію прокурора Рахівського району - незаконне рішення суду першої інстанції скасовано, майнові права дитини-інваліда захищено.

Прокурор Рахівського району Віктор Кузан повідомив, що на захист інтересів дитини – інваліда прокуратурою здійснено вступ у розгляд цивільної справи.

Як пояснив прокурор, Рахівський районний суд виніс ухвалу, якою було скасовано рішення Богданської сільської ради «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність неповнолітній Л.» та визнано за позивачкою право на приватизацію земельної ділянки площею 0,16 га в с. Богдан Рахівського району. Здійснюючи представництво інтересів дитини в суді, прокуратурою внесено апеляційну скаргу на це незаконне рішення Рахівського районного суду. Відтак, нашу апеляцію задоволено, а дитині-інваліду відтепер по праву належить її земельна ділянка.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі пройшла ...
Наступна новина: Чернігівська область: за ...

КОМЕНТАРІ