В Ужгороді рятувальники знешкодили три ВНП часів Другої світової війни

В Ужгороді рятувальники знешкодили три ВНП часів Другої світової війни

21.03.15 13:13 0 612
19 березня в Ужгороді на вул. Болгарській виявили одразу кілька вибухонебезпечних предметів. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби о 16:45. На підозрілі знахідки натрапив місцевий мешканець під час проведення земляних робіт на власному обійсті.

Для знешкодження боєприпасів на місце події виїхали фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Вони вилучили із землі три боєприпаси часів Другої світової війни – два артилерійські снаряди калібром 125 і 152 мм, а також протитанкову міну ТМі-43. Усі небезпечні знахідки негайно було знешкоджено.

Закарпатські рятувальники в черговий раз закликають громадян бути обачними й обережними при проведенні земляних робіт або прогулянці в лісі, адже будь-якої миті людина може натрапити на відголоски війни. Якщо це сталося, не слід чіпати підозрілий металічний предмет і переміщувати його в інше місце. Категорично забороняється пробувати самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість треба позначити місце знахідки й повідомити про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або зателефонувати до служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ