Хмельниччина: сторони соціального діалогу зобов’язані створити відповідний клімат в області для збереження та розвитку виробництва

Хмельниччина: сторони соціального діалогу зобов’язані створити відповідний клімат в області для збереження та розвитку виробництва

21.03.15 09:12 0 613
За участю голови облдержадміністрації Михайла Загородного, представників від облдержадміністрації, Федерації профспілок та Об'єднання організацій роботодавців області, відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.

Як зазначив у своєму вступному слові Михайло Васильович, кожен присутній у залі зацікавлений в стабілізації ситуації у державі та безумовно на Хмельниччині.

«Область ніколи «не пасла задніх», завжди славилась родючими землями, трудолюбивими людьми. Ситуація в державі засвідчила, що і під час мобілізації Хмельниччина показала одні з кращих показників. А це свідчить про патріотизм, віру у власні сили та в Україну», - сказав він.

Задля того, щоб наповнити бюджет, створити робочі місця, сприяти у мотивації праці, в т.ч. шляхом підняття рівня заробітної плати, нам необхідно єдине, або основне - це створити відповідні умови для безперешкодної роботи виробництва.

Як зазначив Михайло Загородний, сторони соціального діалогу зобов'язані створити відповідний клімат в області для збереження та розвитку виробництва. «Область завжди була приваблива для інвесторів і хто, як не ми маємо відновити та закріпити цю думку», - сказав очільник краю.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку вшанують ...
Наступна новина: Обласна влада фінансово ...

КОМЕНТАРІ