На Хмельниччині рятувальники перевірили захисні споруди,що знаходяться у житлових будинках

На Хмельниччині рятувальники перевірили захисні споруди,що знаходяться у житлових будинках

21.03.15 14:04 0 641
Протягом тижня волочиські рятувальники спільно з представниками місцевих органів виконавчої влади та керівництвом Волочиського КП ЖЕК перевіряли захисні споруди, що знаходять у житлових будинках міста Волочиська.

Під час перевірки рятувальники пересвідчилися, що на всіх житлових будинках, в підвальних приміщеннях яких знаходяться захисні споруди, розмішені таблички з зазначенням номеру захисної споруди, її місткості, осіб відповідальних за утримання захисних споруд та особи в якої знаходяться ключі від вхідних дверей. Та, на жаль, із року в рік підвальні приміщення житлових будинків масово захаращувалися та засмічувалися жителями будинків. Попри те, що комунальні служби проводять масову розчистку та вивезення сміття з приміщень захисних споруд, під час проведення повторних оглядів виявляються нові осередки накопичення сміття та побутових відходів.

Тому, працівники ДСНС звертаються до усіх громадян та переконливо просять дотримуватися чистоти та порядку в підвальних приміщеннях житлових будинків, не допускати їх захаращення та накопичення сміття, а при виявленні будь-яких сторонніх предметів та побутових відходів проявляти ініціативу та разом з мешканцями будинку спільно з працівниками комунальних служб проводити роботу щодо їхнього очищення. Слід пам’ятати, що під час виникнення будь-якої надзвичайної ситуації, саме мешканці будинку, в якому знаходиться захисна споруда, і будуть там укриватися!

Волочиський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Який блог вибрати: ...
Наступна новина: У Тернополі пройшла ...

КОМЕНТАРІ