Фонд Посольства США оголосив конкурс медіапроектів для Західної України

Фонд Посольства США оголосив конкурс медіапроектів для Західної України

21.03.15 12:32 0 645
Фонд розвитку ЗМІ Посольства США оголосив конкурс медійних проектів для Західної України. Участь у ньому можуть взяти незалежні ЗМІ та громадські організації, що займаються медійними питаннями, із Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Посольство США у Києві. Фото: livejournal.com

Про це 20 березня, на прес-конференції у Львові повідомив експерт Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні Олег Пастухов.

«Робота Фонду спрямована на підтримку незалежних ЗМІ в Україні. Але журналісти комунальних і державних медіа також можуть подавати заявки на індивідуальні гранди», – зазначив він.

За його словами, проекти можуть бути спрямовані на такі напрямки, як проблеми свободи слова в місцевих ЗМІ, прозорість місцевої влади, доступ до офіційної інформації, проведення реформ, питання етнічних менших. Однак тематика конкурсу може не обмежуватися лише цими напрямками. Окрім того, може надаватися підтримка для стажування студентів і проведення різноманітних тренінгів.

Середній бюджет проекту повинен становити 7-17 тис. дол. Максимальна сума на отримання гранту не перевищуватиме 24 тис. дол.

Кінцевий термін подачі заявок – не пізніше 11.00 15 квітня. Аплікаційні форми з інструкцією можна знайти на сайті Посольства США в Україні. Заявки потрібно надсилати з позначкою «Конкурс медійних проектів для Західної України».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пам'ять полеглого на ...
Наступна новина: У Львові тривають Дні ...

КОМЕНТАРІ