Свободівець Тарас Орнат став переможцем конкурсу "Найкращий молодий профспілковий лідер Львівщини"

Свободівець Тарас Орнат став переможцем конкурсу "Найкращий молодий профспілковий лідер Львівщини"

21.03.15 10:04 0 686
Голова фракції ВО "Свобода" у Городоцькій міській раді Тарас Орнат став переможцем огляду-конкурсу "Найкращий молодий профспілковий лідер Львівщини".

У профспілковому готельному комплексі "Гетьман" 12 березня 2015 року під час засідання ради об'єднання профспілок Львівщини Тараса Орната нагородили грамотою та грошовою премією в розмірі 1000 грн.

"Вміло поєднує виконання професійних та посадових обов'язків із громадською діяльністю" – такими словами профспілка працівників соціяльної царини України охарактеризувала голову Молодіжної ради Львівської обласної організації профспілки працівників соціяльної царини України, головного спеціяліста управління праці та соцзахисту населення Городоцької РДА, депутата Городоцької міської ради, голову фракції ВО "Свобода" у Городоцькій міській раді Тараса Орната.

Тарас Орнат – лауреат районного конкурсу "Кращий державний службовець 2009 року" та всеукраїнського конкурсу "Найкращий молодий профспілковий лідер 2010 року", а тепер і переможець огляду-конкурсу "Молодий профспілковий лідер Львівщини".

Показав себе успішним організатором культурно-масових та спортивних заходів для членів колективу. Тарасу Орнату, враховуючи його досвід роботи у соціяльній царині, довірили очолити постійну депутатську комісію Городоцької міської ради з питань соцполітики, соціального захисту населення, підтримки малозабезпечених та неблагополучних сімей та опікунства.

Тарас Орнат – активний учасник Революції гідності. Під час Майдану допомагав із організацією поїздок місцевих активістів до столиці. За його сприяння управлінням праці та соцзахисту населення зібрало кошти та закупило бойове спорядження для наших учасників російсько-української війни. Тарас Орнат допомагає у розселенні та наданні матеріяльної допомоги вимушеним переселенцям із Криму та Сходу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді журналісти ...

КОМЕНТАРІ