За сприяння Олега Панькевича у Франкфурті відбулися виставки шевченкіани студентів Бродівського педколеджу

За сприяння Олега Панькевича у Франкфурті відбулися виставки шевченкіани студентів Бродівського педколеджу

21.03.15 08:31 0 613
За сприяння заступника Голови ВО "Свобода" Олега Панькевича у німецькому Франкфурті-на-Майні було виставлено роботи студентів Бродівського педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича. Виставки, присвячені 201-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка, відбулися в тамтешній Українській православній та в греко-католицькій церквах за організаційної підтримки голови осередку прихильників Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Німеччині Олексія Ємельяненка.

В шевченкіані студентів Бродівського педколеджу – мистецькі роботи вихованців Школи різьбярства, а також вишивка.

У відкритті заходів взяв участь депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода", народний артист України Остап Стахів та парох Бродівського храму отець Воздвиження Чесного Хреста отець Ярослав Царик.

Як зазначив у своєму виступі Остап Стахів, що українці навіть у часи воєн та лихоліть продовжують творити. "Наш народ не може без творчості. Свідченням цьому – роботи бродівських студентів, які присвятили цю виставку Тарасові Шевченку. Це не тільки талановита молодь – це патріоти, за якими майбутнє України", - наголосив свободівець.

Він виконав низку пісень на слова Тараса Шевченка та пісню "Побратими" Романа Ковальчука, в якій оспівано подвиг героїв сучасної російсько-української війни.

Далі виставка студентів Бродівського педколеджу помандрує до польського Перемишля.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цього року 408 учасників ...
Наступна новина: Волинь: розшук!

КОМЕНТАРІ