Державна служба охорони - єдина в Україні структура,яка надає озброєну вогнепальною зброєю охорону

Державна служба охорони - єдина в Україні структура,яка надає озброєну вогнепальною зброєю охорону

21.03.15 18:02 0 609
Управління Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській області приймає під охорону усі об'єкти підприємницької діяльності (магазини, заклади громадського харчування, побуту тощо) з метою безпеки персоналу, відвідувачів та забезпечення охорони майна майже у всіх великих містах Львівщини.

Наряди групи затримання працюють у Львові, Дрогобичі, Бродах, Червонограді, Самборі, Сколе, Золочеві, Стрию, Радехові, Новояворівську та Винниках. Мета ДСО – надійні охоронні системи, зручні для користування та максимально дешеві. В ідеалі, у злочинця, який зіштовхнеться з системою, що стоїть на озброєнні ДСО, не повинно виникати навіть бажання зламати її чи саботувати.

Співробітники ДСО займаються не тільки охороною своїх об'єктів, а й надають практичну допомогу службі ДАІ, міськрайвідділам міліції. Групами затримання за повідомленнями чергових частин Львівської області в середньому за добу здійснюється від 3 до 6 виїздів на місце вчинення протиправних дій. Наряди діють в єдиній дислокації ГУМВС України у Львівській області постійно приймають участь у пошуку викраденого автотранспорту та виставляються по відпрацюванню оперативних планів («Перехват», «Сирена», тощо). На рахунку ДСО – попередження хуліганств, грабежів, розбоїв. Міліціонери затримували ґвалтівників, шахраїв, людей, які спокусилися на чужі автівки. Були і вилучення холодної зброї.

Загалом ДСО Львівщини надає наступні послуги:

- охорона працівником міліції;

- охорона цивільним охоронником зі зброєю;

- охорона цивільним охоронником;

- супроводження грошових коштів, що їх перевозять уповноважені особи Замовника на автотранспорті ДСО;

- супроводження грошових коштів, що їх перевозять уповноважені особи Замовника на автотранспорті Власника;

- охорона за допомогою технічних засобів;

- обслуговування технічних засобів охорони.

Державна служба охорони – єдина в Україні структура, яка надає озброєну вогнепальною зброєю охорону і працює на ринку охоронних послуг понад 60 років. ДСО діє на засадах госпрозрахунку, одержаних за організацію та здійснення за договорами заходів особистої та майнової безпеки громадян і юридичних осіб.

ДСО – єдина в Україні охоронна структура, яка володіє правом на надання замовникам озброєної охорони за договорами. Вона надає повний комплекс охоронних послуг на території всієї України.

Для замовлення охорони звертайтесь за номерами телефону 0800-502-220, 0800-211-000. Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.

УДСО при ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники-волонтери ...
Наступна новина: На Вінничині МВС пропонує ...

КОМЕНТАРІ