У Львівській області рятувальники за добу 8 разів ліквідовували пожежі сухостою

У Львівській області рятувальники за добу 8 разів ліквідовували пожежі сухостою

21.03.15 14:52 0 551
Упродовж доби вогнеборці 8 разів ліквідовували займання сухостою. Так, 19 березня о 08:10 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Сокаль по вул. Тартаківська. Тут вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 1,2 га. Фахівці ДСНС приборкали займання о 14:01.

О 13:29 пожежа сухостою виникла в с. Запитів Кам’янка-Бузького району. Завдяки кваліфікованим діям надзвичайників вдалося запобігти перекиданню пожежі на 2 житлових будинки, розташованих поблизу місця горіння. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 500 кв.м.

Того ж дня о 20:13 вогнеборці ліквідовували займання в с. Солова Золочівського району. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 0,4 га. Пожежу ліквідували о 21:17. год.

Львівські рятувальники наголошують, що пожежі сухостою відрізняються від решти пожеж тривалістю ліквідації та потенційною можливістю збільшення масштабів. У зв'язку з цим, для їх ліквідації потрібно залучати значну кількість рятувальних сил, пального і спецтехніки на тривалий термін. Тому Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із вимогою не спалювати суху траву та побутове сміття, заради вашої безпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Максимов: ...
Наступна новина: Вінничина: «Стань помітним ...

КОМЕНТАРІ