Чернігівська область: за добу мобільні патрулі рятувальників ліквідували 16 загорянь та спіймали 2 паліїв

Чернігівська область: за добу мобільні патрулі рятувальників ліквідували 16 загорянь та спіймали 2 паліїв

21.03.15 14:20 0 568
20-го березня на Чернігівщині мобільні патрулі рятувальників виявили та оперативно ліквідували 16 загорянь сухої рослинності. Тим самим усунуто загрозу поширення вогню на житлові будинки та господарчі споруди. Також, у Чернігівському районі поблизу смт Михайло-Коцюбинське один з патрулів затримав і передав правоохоронцям двох чоловік, які підпалювали на луку суху траву.

Нагадаємо, що у зв’язку зі збільшенням кількості пожеж, причиною яких є спалювання населенням сухої рослинності та сміття, з числа фахівців обласного Управління ДСНС України створено кілька мобільних патрулів. Вони об’їздять території на легковому транспорті та озброєні підручними засобами пожежогасіння. До завдань патрулів входить проведення роз'яснювальної пожежно-профілактичної роботи серед населення, виявлення осіб, які порушують заходи пожежної безпеки, та пошук осередків загорянь з метою їх оперативного гасіння у стадії розвитку.

З цим нагадуємо, що спалювання сухої рослинності та сміття створює небезпеку виникнення пожеж і загрожує життю та здоров’ю людей.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ