Чернігівська область: через спалювання сухої рослинності та сміття загинуло дві людини

Чернігівська область: через спалювання сухої рослинності та сміття загинуло дві людини

21.03.15 08:04 0 575
За минулу добу на Чернігівщині внаслідок випалювання сухої рослинності та сміття загинуло дві людини, вогнем знищено або пошкоджено 7 будівель і споруд, вигоріло 17 га території.

19 березня о 15:30 до Служби порятунку «101» у Корюківському районі від правоохоронців надійшло повідомлення про загибель 86-річної господарки у с. Сядрино. Як з’ясувалося, пенсіонерка спалювала рештки рослинності на власній присадибній ділянці. Через сильний вітер полум’я перекинулося на суху траву та почало швидко поширюватися на господарчу будівлю. Жінка самотужки намагалася загасити вогонь підручними засобами. В цей час їй стало зле. Вона втратила свідомість та впала в траву, яка горіла. Жінка отримала опіки та загинула на місці події.

Вже за годину подібний випадок стався у м. Носівка. 85-річна жінка на власній присадибній ділянці випалювала суху траву. Поривами вітру вогонь почав швидко розповсюджуватися у різних напрямках, тож господарка спробувала загасити полум’я. Однак, надихавшись диму вона знепритомніла і впала у вогнище.

По фактам загибелі проводяться розслідування.

У зв’язку з цим, рятувальники вкотре закликають громадян дотримуватись правил пожежної та екологічної безпеки. Пам`ятайте, що спалювання сухої рослинності та сміття категорично заборонено. Бережіть своє життя та майно від пожеж. Будьте обачні та обережні, адже вогонь помилок не прощає.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ