У Рівненській області рятувальники провели відпрацювання документів оперативного реагування у районній лікарні

У Рівненській області рятувальники провели відпрацювання документів оперативного реагування у районній лікарні

21.03.15 09:40 0 609
19 березня зарічненські рятувальники у відповідності до план-графіку відпрацювання документів оперативного реагування на найбільш важливих і складних пожежо та техногенно-небезпечних об’єктах Зарічненського району провели практичне відпрацювання зазначених документів на об’єкті комунального закладу «Зарічненська центральна районна лікарня».

В ході відпрацювання працівники Служби порятунку спільно з керівництвом та технічним персоналом зазначеного об’єкта провели заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій та проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, опрацювали спільні дії на випадок виникнення аварійних ситуацій та подій, а також провели коригування відповідної документації.

«Такі спільні відпрацювання є надзвичайно важливими не тільки для рятувальників, а й для всіх служб взаємодії. Адже набутий практичний досвід під час навчального заходу є гарантом злагодженості в роботі керівного складу та взаємодіючими аварійно-рятувальними службами на випадок виникнення реальної надзвичайної ситуації», - зазначив заступник начальника 13-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області капітан служби цивільного захисту Петро Філончук.

Зарічненський РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ