В Рівному коментар з приводу ремонту дороги на Гагаріна-Черняка-Грушевського

В Рівному коментар з приводу ремонту дороги на Гагаріна-Черняка-Грушевського

21.03.15 11:43 0 606
У зв'язку з тим, що 19 березня в засобах масової інформації та в соцмережах прозвучало багато критики на адресу ситуації, що склалася на перехресті вулиць Гагаріна-Черняка-Грушевського, директор ПРаТ «Рівнеавтошляхбуд» Віктор Бредихін повідомив наступне:

- Даний ремонт є аварійним і зроблений з нашої власної ініціативи за власні кошти. Будь-якого фінансування з обласного чи іншого бюджетів не відбувалося. Зробили ми це для того, щоб до моменту початку основного ремонту полегшити проїзд цього перехрестя водіям.

При цьому хочу зауважити, що капітальний ремонт розпочнеться після внесення даного об'єкту в перелік на фінансування на поточний рік та пролонгування договору між обласним УКБ та ПРаТ «Рівнеавтошляхбуд». Ремонтні роботи будуть проводитись за сприятливих погодних умов після початку фінансування.

Роботи будуть проводитись за рахунок обласного бюджету. Замовником є управління капітального будівництва Рівненської обласної державної адміністрації. Вартість цього ремонту – близько 1 млн. гривень, - каже Віктор Бредихін.

Див. також відео до теми: https://www.youtube.com/watch?v=ysVk16pFO_w&feature=youtu.be

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські рятувальники ...
Наступна новина: На вихідні у Львові ...

КОМЕНТАРІ