Іноземці допомагають рівнянам боротися з безпритульними псами

Іноземці допомагають рівнянам боротися з безпритульними псами

21.03.15 09:07 0 599
18 березня 2015 року на площі перед "Екомаркетом" (ЦУМ) відбулася прес-конференція представників міжнародної організації „Four paws”, яка вже вдруге приїхала в Рівне здійснювати проект по масовій стерилізації безпритульних тварин. Партнером „Four paws” щодо забезпечення належних умов праці знову є КАТП 1728. В числі присутніх на прес-конференції був і лайн-менеджер організації Хорст Вебер.

Члени організації розмістили біля "Екомаркету" фігуру надувного пса висотою 6 метрів, який привертав увагу всіх перехожих, особливо дітей.

Одночасно проходила акція організації "Під Егідою" по збору крупи та речей для собак стерилізаційного центру КАТП 1728. Допомагали у проведенні акції учні Парламенту дітей міста Рівненського міського палацу дітей та молоді. Люди не залишились байдужими, приносили речі і крупи, надавали грошову допомогу. Всього під час акції було зібрано 45 кг крупи, 8 кг кісток, 3 великих мішки теплих речей та 218,0 грн. грошей.

Зазначені речі відвезені до стерилізаційного центру, а кошти в сумі 218 грн. покладені на рахунок організації "Під Егідою".

Організація „Four paws” розпочала свою роботу в м.Рівне 16 березня, вже простерилізувано 15 безпритульних тварин.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Луцьку вшанують ...

КОМЕНТАРІ