Рівненщина: «Знай. Дотримуйся. Виконуй.» (+фото)

Рівненщина: «Знай. Дотримуйся. Виконуй.» (+фото)

21.03.15 13:49 0 630


Під таким гаслом працівники Державтоінспекції зустрілися з вихованцями Рівненської гімназії «Гармонія», аби нагадати про правила безпечної поведінки на дорозі.

19 березня о 15 годині інспектори ДАІ завітали до рівненського навчального закладу, аби вкотре нагадати підростаючому поколінню про важливість дотримання вимог «дорожньої грамоти».



Вартові доріг розповіли малечі про правила поведінки на дорозі дітей — пішоходів. Для кращого засвоєння необхідних знань працівники ДАІ роздали для присутніх дітей профілактичні листівки.

Також правоохоронці не залишили поза увагою правила користування двоколісним транспортом, адже з настанням весни кількість таких учасників дорожнього руху почала стрімко зростати.



У доступній для дітей формі інспектори ДАІ провели цікаву та повчальну вікторину на кращі знання вимог Правил дорожнього руху. Активні учасники отримали від міліціонерів тематичні блокноти, зокрема, Максим Гусік, учень 2 класу, правильно відповівши на за питання старшого інспектора з профілактичної роботи УДАІ Світлани Марко, отримав такий блокнот та листівку, адже ще змалку він з батьками-міліціонерами вивчав Автобукварик.

У цей день дітлахи також мали можливість стати юними регулювальниками та пригадати основні жести, які повинні знати дисципліновані пішоходи.



- Одним із пріоритетних напрямків у діяльності Державтоінспекції є попередження та недопущення дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Саме тому працівники ДАІ постійно проводять з підростаючим поколінням різноманітні профілактичні заходи, особливо перед початком канікул, аби ті не ставали учасниками ДТП та були дисциплінованими на дорозі, — зауважив керівник обласної Державтоінспекції Олександр Семенюк.

До заходу долучилися і працівники Головного управління ДСНС в Рівненській області, які ознайомили дітей зі своєю діяльністю.



— Такі заходи є надзвичайно позитивними, адже знання, закріплені наочно, в ігровій формі, краще закарбовуються у пам'яті дітей, — подякувала організаторам заходу директор навчального закладу Галина Пучко.

Наостанок дітвора сфотографувалась з гостями на згадку.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Рятувальники продовжують ...

КОМЕНТАРІ