рятувальники-волонтери допомагають українському війську

рятувальники-волонтери допомагають українському війську

21.03.15 17:59 0 593
Увага українського суспільства й надалі прикута до подій на сході країни, де не дивлячись на перемир’я терористичні збройні угрупування не припиняють обстрілів позицій українських позицій. Свідомі громадяни вболівають, переживають та всіма силами допомагають бійцям АТО. Не залишаються осторонь рятувальники, які активно працюють і в тилу і на передовій.

Співробітники Тернопільського міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області організували виробництво саморобних пічок-буржуйок, щоб забезпечити ними наше військо, яке у надзвичайно складних умовах захищає українську землю від загарбників. За допомогою цих пічок бійці зможуть не лише обігрітись, зготувати їжу, а й посушити одяг та взуття. А незабаром рятувальники розпочнуть виготовлення решіток, що слугуватимуть вітчизняній бронетехніці додатковим захистом від кумулятивних снарядів.

Таку роботу працівники ДСНС виконують у вільний від служби час, залишаються після чергувань, або приходять на декілька годин, коли мають таку можливість. Волонтери відправляють їхні вироби на схід та передають воякам. Ті, в свою чергу, вдячні за підтримку. А рятувальники і надалі продовжують надавати допомогу бійцям АТО, адже, які всі свідомі громадяни розуміють: лише спільними зусиллями можна перемогти ворога.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: Загинув ...
Наступна новина: Державна служба охорони - ...

КОМЕНТАРІ