З 1 вересня у Тернополі буде додатково відкрито два дитячі садки

З 1 вересня у Тернополі буде додатково відкрито два дитячі садки

21.03.15 09:00 0 594
Два дошкільні навчальні заклади та ще декілька додаткових груп у діючих дитячих садках міста уже до 1 вересня планують відкрити у Тернополі. Про це повідомила начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

«Минулого року ми додатково відкрили 13 груп у дошкільних закладах, а цього року у різних мікрорайонах міста плануємо відкрити ще декілька – у дитячому садку №17, 38 та 22, а також у виховному комплексі №1, що знаходиться на вул. Живова, - Ольга Похиляк. – Окрім того, з 1 вересня запрацюють також два дошкільних навчальних заклади – у мікрорайоні Дружба на вул. Юності, 9 та у частині приміщення Станції юних техніків на БАМі».

Як розповідає начальник управління освіти, групи дитячого садка у Станції юних техніків будуть розміщені у тих приміщеннях, які раніше орендували приватні підприємці та Товариство Червоного Хреста (цій організації міська рада надасть інше приміщення). Діти, які займалися позашкільною освітою у Станції юних техніків, будуть без змін відвідувати свої гуртки, адже Станція цього року, у порівнянні з попереднім, профінансована краще, жоден гурток не скорочений і не переведений у інше приміщення.

«Дитячі садки, які будуть відкриті цього року, отримають свої порядкові номери: у мікрорайоні Дружба – це буде №3, а у Станції юних техніків - №4, - додає Ольга Похиляк. – Уже з кінця березня ці заклади з’являться у електронній реєстрації і батьки зможуть записувати своїх дітей на відвідування цих дошкільних навчальних закладів».

До слова, також у дитячих садках змінилась вартість харчування і становить вона 15 грн., з яких 9 грн. оплачують батьки і 6 – держава. Діти із малозабезпечених сімей, як і раніше, харчуються безкоштовно. Таку ж пільгу мають діти, чиї батьки є учасниками АТО.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Где можно купить ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ