У Тернополі відкрили центр надання гуманітарної допомоги для соціально-незахищених городян

У Тернополі відкрили центр надання гуманітарної допомоги для соціально-незахищених городян

21.03.15 16:20 0 624
Центр надання гуманітарної допомоги для малозабезпечених тернополян відкрили в управлінні соціальної політики міської ради 19 березня. Відтепер, одяг, взуття, продукти та інші речі першої необхідності соціально-незахищені тернополяни зможуть отримати безкоштовно. Соціальний проект реалізувала Тернопільська міська рада спільно з благодійний фондом «Апостол».

Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, ця ініціатива дає приклад підприємцям і усім небайдужим громадянам.

«В першу чергу хочу подякувати благодійному фонду «Апостол» за співпрацю та допомогу, - зауважив Сергій Надал. – Декілька днів тому, під час особистого прийому громадян, до мене звернулись тернополяни, які дуже потребували допомоги. Тоді я почув від них такі слова: « вся Україна допомагає фронту, Сходу, біженцям, а про потребуючих земляків, яким потрібні медикаменти, одяг, засоби догляду за інвалідами, забувають». Власне реалізація цього проекту спільно з благодійним фондом «Апостол» покликана вирішити це питання».

Працюватиме Центр два дні на тиждень - у вівторок та четвер. Отримати необхідні речі зможуть соціально-незахищені категорії тернополян, які перебувають на обліку в управлінні соціальної політики міськради, пред’явивши відповідні документи.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валерій Коровій: «Маємо ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ