На Тернопіллі шість мобілізованих земляків провели ланівчани до військового навчального центру

На Тернопіллі шість мобілізованих земляків провели ланівчани до військового навчального центру

21.03.15 10:46 0 605
Шість мобілізованих провели ланівчани до військового навчального центру 19 березня. За мужність і громадянську позицію подякувала мобілізованим хлопцям виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Руслана Кушнір.

«Ми будемо усі разом, всією громадою вірити в те, що все буде добре, що ви щасливо пройдете навчання і повернетесь до своїх родин. Дуже прошу вас, як жінка і мати, не забувайте телефонувати рідним. Всього один раз кожного дня короткий дзвінок. Для вас це не складно, а для ваших матерів, ваших рідних – це дуже важливо. Вони чекатимуть вас, хвилюватимуться за вас. Побережіть їх. Щасливо», - побажала Руслана Миколаївна.

Поблагословив на боротьбу із ворогом священик УПЦ КП о.Ігор Шаринський.

«Хай ангел береже вас у боротьбі за свою землю і хай наганяє страх на ворогів ваших, бо хто з мечем прийшов – від меча загине. Не ви нападаєте – ви обороняєтесь. Тож з вами Бог і з вами перемога» - мовив у проповіді настоятель Лановецького храму Покрови Божої Матері. Над усіма мобілізованими отець прочитав з Євангелія, усіх покропив свяченою водою, подарував іконки, наказавши берегти їх коло серця.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: викрадений ...
Наступна новина: З 1 квітня на Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ