У Тернополі й Бережанах потрібно оцінити об’єкти оренди

У Тернополі й Бережанах потрібно оцінити об’єкти оренди

21.03.15 10:20 0 684
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість п'яти об'єктів державної власності в Тернополі й Бережанах.

Два із них, балансоутримувачем яких є Департамент агропромрозвитку Тернопільської облдержадміністрації, розміщені в Тернополі на вул. Кн. Острозького, 14. Це частини нежитлових службових приміщень адмінбудинку площею 10,7 кв.м та 18 кв.м.

На вул. Збаразькій, 35 потрібно оцінити частину кладової площею 2 кв.м у будинку, що перебуває на балансі Управління держслужби охорони при УМВС України в області.

Об'єкти оцінки в Бережанах розміщені на вул. Лесі Українки, 16 й перебувають на балансі міжрайонного управління водного господарства. Це частина площадки із щебеневим покриттям для зберігання будівельних матеріалів площею 180 кв.м та частина будівлі складу площею 23,6 кв.м.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 2 квітня 2015 року о 10 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно вартості й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 26 березня 2015 року включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ