На Житомирщині правоохоронці викрили злодія,який вкрав 12 тисяч гривень

На Житомирщині правоохоронці викрили злодія,який вкрав 12 тисяч гривень

21.03.15 08:10 0 600
Працівники Лугинського РВ УМВС встановили чоловіка, який привласнив на вулиці жіночу сумку, необачно залишену власницею без нагляду. Вдома молодик знайшов всередині значну суму грошей. Міліціонери встановили та розшукали чоловіка.

Увечері 18 березня до чергової частини райвідділу із повідомленням про крадіжку звернулась 44-річна жителька райцентру. Жінка розповіла, що у неї викрали сумку з 12 тисячами гривень, яку вона необачно лишила на вуличній лавці поруч з банкоматом.

Правоохоронці вивчили відеозаписи з камер спостереження, розташованих поряд з місцем події. Таким чином їм вдалося з'ясувати прикмети чоловіка, причетного до злочину. За кілька годин міліціонери встановили і його особу.

- Підозрюваним виявився 28-річний місцевий житель. Він зізнався, що помітив «нічийну сумку» та забрав її з собою. Вдома чоловік виявив всередині значну суму грошей, однак до міліції про це не повідомив, - прокоментував т.в.о. начальника Лугинського РВ УМВС Роман Бовсуновський.

Міліціонери повернули потерпілій гроші.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Творчі колективи ...
Наступна новина: Бійці АТО у Львові ...

КОМЕНТАРІ