Який блог вибрати: безкоштовний чи платний?

Який блог вибрати: безкоштовний чи платний?

21.03.15 14:02 0 1353
ЗвУ світі сучасних та швидкісних технологій все більше користувачів створюють блоги. Якщо Ви новачок, и не знаєте як створити власний блог, то знайте що ви маєте два варіанти його створення: безкоштовний та платний. ичайно платний блог створити не кожен може собі дозволити, проте згодом такий варіант думаю буде розглядатися.

В Інтернет мережі існує кілька сервісів, що автоматично створюють блог. Як варіант, створення такого блогу можливий за допомогою Ukr.Media, що передбачає швидкісне, безкоштовне та якісне створення, що наддасть Вам безмежні можливості спілкування з друзями та вести бесіди на будь-які теми, ділитися останніми новинами вашого життя. Щоб завести блог достатньо перейти на сайт Ukr.Media і натиснути кнопку «Створити журнал», придумати назву та створити шаблон. Проте при створенні пропонуватимуть аккаунт для переходу на створення платного блогу, адже тут доступні не всі функції, та Ви можете відхилити дану пропозицію тому, що безкоштовними блогами теж користуються безліч людей і це повністю їх влаштовує.

Створений пост потрапляє на сторінку яка доступна всім користувачам для перегляду. Зробити свій блог популярним можливо лишивши свою думку всередині мережі або розмістивши його в інших та чекайте реакцію від аудиторії. На Вашу адресу посипляться оцінки та коментарі з яких можна буде зробити висновок про популярність даного аккаунту.

Досить цікавим моментом є доступ до блогу із телефонів , що дає можливість закачувати фото, вести переписку, ділитися важливими моментами, пізнавати цінності інших, залишати власні коментарі.

Джерело: https://ukr.media/216843/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ