Хмельницька міліцейська команда з міні-футболу перемогла у Відкритому чемпіонаті

Хмельницька міліцейська команда з міні-футболу перемогла у Відкритому чемпіонаті

22.03.15 11:23 0 662
Футболісти-аматори з числа працівників міліції впевнено перемогли своїх суперників та посіли перше місце у Відкритому чемпіонаті з футзалу серед силових структур Хмельницької області.

Друге місце виборола команда обласного управління Державної пенітенціарної служби України, третє — команда Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Сліпий жереб у першій грі Відкритого чемпіонату звів на ігровому майданчику команду МНС-ників з представниками пенітенціарної служби.

Турнір проводився за коловою системою, тобто кожна команда мала особисту зустріч з усіма своїми опонентами. До останньої зустрічі між командами Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області та обласного управління міліції зберігалась інтрига призових місць. Подільські міліціонери впевнено перемогли своїх суперників з рахунком 6:1 та із 9-ма заліковими очками посіли першу сходинку переможного п‘єдесталу.

Нагородження переможців та призерів Відкритого чемпіонату проводив начальник управління МВС України в Хмельницькій області Микола Семенишин.

Полковник міліції подякував усім командам, які взяли участь у змаганнях, та висловив сподівання, що систематичні заняття фізичною культурою та спортом сприятимуть якісному виконанню службових завдань представниками силових відомств.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бійці ДСНС ...
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ