У Львівській області упродовж вогнеборці 14 разів ліквідовували горіння сухої трави

У Львівській області упродовж вогнеборці 14 разів ліквідовували горіння сухої трави

22.03.15 14:46 0 612
За минулу добру рятувальники 14 разів виїжджали на гасіння сухої трави та чагарнику. Так, 20 березня о 09:58 пожежа сухостою виникла в м. Сокаль по вул. Яворницького. Тут на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 11 500 кв.м. Пожежу вдалося ліквідувати о 15:00.

Цього ж дня о 11:40 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на відкритій території поблизу сел. Шкло Яворівського району. Внаслідок пожежі знищено суху траву окремими осередками на площі 2 000 кв.м. Вогнеборці ліквідували займання о 12:00.

О 15:04 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на хуторі Трасівка Свидницької сільської ради Яворівського району на відкритій території. Надзвичайники ліквідовували займання сухої трави загальною площею 1 500 кв.м. Пожежу ліквідовано о 17:02.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що спалювання рослинності не тільки завдає шкоди довкіллю та здоров’ю людей, а й може перерости у неконтрольоване горіння, загрожувати знищенню будівель та споруд житлового сектору. Особливо важко локалізувати пожежі на відкритих територіях, де вогонь поширюється дуже швидко. Важливо зрозуміти, що самовільне спалювання сухої трави, залишків рослинності та опалого листя – проблема не тільки екологів та рятувальників, а й кожного особисто.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Працівники чергових частин ...

КОМЕНТАРІ