У Львівській області у Самборі дівчина обікрала пенсіонера під час розпивання з ним спиртних напоїв

У Львівській області у Самборі дівчина обікрала пенсіонера під час розпивання з ним спиртних напоїв

22.03.15 10:07 0 565
У скоєнні крадіжки зловмисниця зізналася. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Самбірського райвідділу міліції, 16 березня, звернувся 73-річний пенсіонер, котрий повідомив про те, що у нього викрали гроші та продукти харчування на загальну суму 550 гривень.

«Ми встановили, що до скоєння крадіжки причетна 21-річна мешканка Самбірського району, котра у той день розпивала з потерпілим спиртні напої. Коли пенсіонер заснув, вона обшукала його помешкання та викрала продукти і гроші», - розповів заступника начальника Самбірського міськвідділу міліції – начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції Олег Борис.

У скоєному кримінальному правопорушенні зловмисниця зізналася.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ