Вінницька область: протягом двох діб піротехніки ДСНС знешкодили 48 вибухонебезпечних предметів

Вінницька область: протягом двох діб піротехніки ДСНС знешкодили 48 вибухонебезпечних предметів

22.03.15 16:58 0 601
19 березня о 13:00 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №19 м. Калинівка надійшло повідомлення про те, що в с. Заливанщина під час прибирання колгоспного садка було знайдено предмети, зовні схожі на вибухонебезпечні.

Під час проведення ідентифікації фахівці встановили, що виявленими боєприпасами є п’ять 82-міліметрових мінометних мін часів Другої світової війни.

Під час додаткового обстеження місцевості групою піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Вінницькій області додатково було знайдено ще 82-міліметрові міни у кількості 39 штук.

20 березня о 15:05 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини ДПРЧ-6 м. Гнівань надійшло повідомлення про те, що в Могилівському лісництві поблизу м. Гнівань було знайдено три 75-міліметрові артилерійські снаряди.

Тієї ж доби іллінецькі рятувальники отримали інформацію, що у с. Володимирівка місцевим жителем під час проведення весняних польових робіт на городі було виявлено 120-міліметрову мінометну міну.

Місця виявлення боєприпасів були одразу огороджені та взяті під охорону працівниками міліції. Усі виявлені вибухонебезпечні предмети знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в одній з ...
Наступна новина: За зберігання боєприпасів ...

КОМЕНТАРІ