В Івано-Франківській області рятувальники тричі надавали допомогу у побуті

В Івано-Франківській області рятувальники тричі надавали допомогу у побуті

22.03.15 10:26 0 585
20 березня о 16.00 год. до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення з проханням від працівників швидкої медичної бригади надати допомогу по відчиненню вхідних дверей в одному із житлових будинків по вулиці Сахарова. Як з’ясувалося, 83-річний мешканець впав та самостійно не міг підвестися і відчинити вхідні двері. Працівники пожежно-рятувальної служби відчинили двері, потерпілий був переданий працівникам швидкої медичної допомоги.

Того ж дня о 20.48 год. до івано-франківських рятувальників надійшло прохання відчинити вхідні двері помешкання в одному із житлових будинків по вулиці Сухомлинського в м. Івано-франківську, оскільки в квартирі знаходилась дитина, яка на телефонні дзвінки не відповідає. Працівники пожежно-рятувальної служби відчинили вхідні двері помешкання. Дитина знаходилась в задовільному стані.

Також о 21.35 год. рятувальники Івано-Франківська надали допомогу в побуті по вулиці Довженка в. В квартирі перебував 64-річний мешканець, який не відкривав вхідні двері і не відповідав на телефонні дзвінки. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою драбини проникли квартиру через вікно та відчинили вхідні двері зсередини. В критичному стані чоловік був переданий працівникам швидкої медичної допомоги.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ