На Рівненщині міліціонери затримали крадія на місці злочину

На Рівненщині міліціонери затримали крадія на місці злочину

22.03.15 15:07 0 634
21 березня, о пів на сьому ранку до міліції повідомили, що в церкву на вулиці Гончара у Здолбунові проникли невідомі особи. За лічені хвилини правоохоронці знайшли зловмисника, який ховався у шафі.

Міліціонери встановили, що 36-річний Олег, громадянин республіки Молдова, напередодні зайшов до церкви під час вечірнього богослужіння, - повідомив заступник начальника УМВС Володимир Голубош. – Дочекавшись, поки усі вийдуть, а храм зачинять, зловмисник вийшов зі схованки. Олег пошкодив замки скриньок для пожертв та забрав звідти усі кошти.

Намагаючись вийти із церкви, чоловік підпалив бокові двері храму, у місці знаходження замка. Прихожанин, який в той час знаходився неподалік, побачив дим і повідомив настоятеля церкви. Зайшовши у приміщення церкви, вони помітили, що у храмі є хтось сторонній, і негайно зателефонували до міліції.

За лічені хвилини правоохоронці біля вівтаря виявили Олега, який ховався у шафі з церковним одягом. Він тримав у руках пакет з грошима у сумі понад 2200 гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку). Зловмиснику вже повідомлено про підозру та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці проводять перевірку щодо причетності Олега до скоєння інших злочинів на території Рівненщини та суміжних областей.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дільничні інспектори ...

КОМЕНТАРІ