На Рівненщині затримали зловмисника,який пограбував пенсіонерку

На Рівненщині затримали зловмисника,який пограбував пенсіонерку

22.03.15 13:17 0 626
29-річний Михайло, який тиждень тому звільнився з місць позбавлення волі, зайшов до будинку 73-річної жительки села Гільча Здолбунівського району та забрав у неї три тисячі гривень.

Зловмисник зайшов до помешкання пенсіонерки вчора майже о пів на дев'яту вечора. Він відразу сказав, щоб жінка віддала йому всі гроші, які у неї є. Ганна обурилась і нагнала непроханого гостя геть. Втім Михайло вдарив жінку кулаком в обличчя, після чого Ганна віддала зловмиснику три тисячі гривень. Коли грабіжник вийшов з будинку, пенсіонерка відразу зателефонувала дочці, а та – у міліцію. Чоловік, збагнувши, що у жінки можуть бути ще заховані гроші, навідався до неї знову. Однак там уже був зять, який і затримав кривдника.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), - повідомив начальник Здолбунівського РВ УМВС Олександр Панасюк. – Михайлу вже повідомлено про підозру та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловік раніше відбував покарання за вчинення крадіжок, грабежу, наруги над могилою та втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Луганщини ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ